banner

Період та місце проведення Акції

Акція «До Дня народження магазину м.Київ» (далі у тексті - Акція) – рекламний захід, спрямований на привернення уваги нових клієнтів та підвищення лояльності існуючих клієнтів.

Період проведення Акції: 20.02.2023 року з 10:00 до 19:00. (далі у тексті – Період акції). Це період протягом якого можливо стати Учасником Акції та за умови наявності товару у інтернет-магазині “Рибацький Рай”.

Організатор Акції/Організатор – ТМ “Рибацький Рай”.

Акція проводиться на території України, крім тимчасово окупованих територій та території проведення Операції об’єднаних сил (ООС) на яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Ви можете придбати товари за кращою ціною з економією до 20%!

Мається на увазі зменшення ціни в діапазоні до 20% від цін, що діяли до початку пропозиції на акційні товари.

Кількість товару обмежена.

ТМ «Рибацький Рай» залишає за собою право змінювати ціни в період дії пропозиції.

Знижки поточної програми лояльності (персональні накопичувальні знижки) та інших акційних пропозицій на період проведення даної Акції не розповсюджуються. При пред'явленні персональної знижки сума покупки в період Акції буде нарахована на накопичувальний баланс в розмірі фактичної сумі покупки.

Маєте запитання? Скористайтеся номером телефону+38 (063) 201-98-35

Дзвінки зі стаціонарних телефонів, а також мобільних операторів тарифікуються згідно з тарифами Вашого оператору зв’язку.

Умови Акції

Беручи участь в Акції, кожен Учасник свідчить і підтверджує свою згоду з тим, що Учасник ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, а також з тим, що добровільне надання його персональних даних є згодою на їх обробку Організатором на власний розсуд будь-якими способами з маркетинговою та / або будь-якою іншою метою, що не суперечить законодавству України (проведення рекламної кампанії Організатором, маркетингового дослідження, для підготовки статистичної інформації тощо).

Беручи участь в Акції, кожен Учасник підтверджує, що він ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, і цим підтверджує, що та інші треті особи звільнені від зобов'язання направляти Учаснику Акції письмове повідомлення про права, мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані.