20 років ми з Вами!

Період та місце проведення Акції

Акція "20 років ми з Вами!" (далі у тексті - Акція) – рекламний захід, спрямований на привернення уваги нових клієнтів та підвищення лояльності існуючих клієнтів.

Період проведення Акції: 28.06.2023 року з 10:00 до 19:00. (далі у тексті – Період акції). Це період протягом якого можливо стати Учасником Акції та за умови наявності товару у магазині “Рибацький Рай” у місті Одеса.

Організатор Акції/Організатор – ТМ “Рибацький Рай”.

Ви можете придбати товари за кращою ціною з економією до 20%!

Мається на увазі зменшення ціни в діапазоні до 20% від цін, що діяли до початку пропозиції на акційні товари.

Кількість товару обмежена.

ТМ «Рибацький Рай» залишає за собою право змінювати ціни в період дії пропозиції.

Знижки поточної програми лояльності (персональні накопичувальні знижки) та інших акційних пропозицій на період проведення даної Акції не розповсюджуються.

Умови Акції

Беручи участь в Акції, кожен Учасник свідчить і підтверджує свою згоду з тим, що Учасник ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, а також з тим, що добровільне надання його персональних даних є згодою на їх обробку Організатором на власний розсуд будь-якими способами з маркетинговою та / або будь-якою іншою метою, що не суперечить законодавству України (проведення рекламної кампанії Організатором, маркетингового дослідження, для підготовки статистичної інформації тощо).

Беручи участь в Акції, кожен Учасник підтверджує, що він ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, і цим підтверджує, що та інші треті особи звільнені від зобов'язання направляти Учаснику Акції письмове повідомлення про права, мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані.

Популярні категорії товарів: