День Рибака

Знижки на день рибака

День рибака в Україні святкують у другу неділю липня. До цього довгоочікуваного свята, Рибрай представляє акції, розпродажі та знижки. Це день любителів риболовлі які багато часу проводять на водоймах насолоджуючись фантастичними світанками та заходами сонця.

День рибака з нетерпінням очікуваний, тому що цей день асоціюється з релаксом і єднанням з природою, позитивними емоціями та захопленням від лову перших трофеїв. А також очікування найбільшої знижки. Ось чому більшість людей відзначають цей день.

Напередодні свята Рибацький Рай вітає всіх, хто розділяє з нами це захоплення, і дарує знижку на товари до -20% з 03.07.23 до 09.07.23.

У цей період з'являється можливість придбати більше снастей або купити бажаний товар зі знижкою. Діє акція ! Кожному хто зробить покупку понад 2000 грн ми з радістю вручимо подарунок !

Що подарувати на день рибака ? -таким питанням задаються багато хто. А ми вже зробили готові набори для риболовлі, щоб було простіше підібрати снасті залежно від типу лову. Дивіться Тут.

Якщо складно вибрати подарунок на день рибака, тому що не в курсі яким саме типом лову займається близька вам людина. То на цей випадок варіантом подарунка на день рибалки стане подарунковий сертифікат магазину " Рибацький Рай" на будь-яку суму від 200 грн. Умови оформлення дивіться на сайті Тут.

Це дуже зручно! Подаруйте рибалці можливість самому вибрати те, що захочеться та реалізувати свою заповітну мрію. Таке привітання принесе справжнє задоволення, він відчуватиме до вас щиру вдячність.

Як використати подарунковий сертифікат дивись Тут.

Акція діятиме в усіх магазинах "Рибальський рай", а точніше:

  • м.Київ проспект Перемоги, 20
  • м.Одеса, вул.Велика Арнаутська, 89
  • В інтернет-магазині - rybray.com.ua

Робіть покупки зі знижками в акційний період. Для себе і знайомих риболовів, тому що акція в "День рибака" насправді це якраз той час, щоб зробити приємне собі та друзям, а також знайомим, хто відчуває в цьому сенс життя і розділяє інтерес до риболовлі.

Популярні категорії товарів: