logo

EXPERT

1 елемент

на сторінці
Сортувати у порядку зменшення
Відобразити як Таблиця Список
  1. Sale 70%
    Поплавок Expert 204-45
    Поплавок Expert 204-45
    Кешбэк 99₴

1 елемент

на сторінці
Сортувати у порядку зменшення
Відобразити як Таблиця Список
EXPERT

EXPERT (Експерт) - польська виробнича компанія, незмінний лідер з виробництва поплавців з бальси, що добре поєднують багаторічні традиції використання класичних форм і матеріалів, а також найсучасніші технології виробництва.

Польська Компанія EXPERT, вже багато років успішно виробляє високоякісні поплавці для різних умов лову.
Процес виробництва поплавця – досить довгий.
На первинному етапі відбувається ретельне балансування і полірування, потім для того, щоб продукція була водонепроникна, кожен поплавець покривають мінімум 8-ми шарами спеціального лаку і потім відбувається забарвлення.
Практично весь процес виробництва виконується майстрами фабрики вручну, що, власне, і робить поплавці EXPERT якісним лідером.
Завдяки сертифікованому контролю, вибираються тільки найкращі зразки деревини бальзи, що гарантує стабільність і точність роботи поплавця, а використання при виготовленні сигнальних антенок сучасних композитних матеріалів у поєднанні з високоякісним покриттям забезпечує міцність, довговічність і неймовірну чіткість сигналізації покльовки.
Вироби чудово поєднують у собі багаторічні традиції, що стосуються форми та матеріалів, та інноваційні технології в процесі виготовлення.